Olvasási idő: 3 perc

Mit kínálnak a Weidmüller fali töltők?

Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata az elektromos járművek és tartozékai. Ez nem meglepő, hiszen a villanyautók teljes mértékben megfelelnek a modern elvárásoknak, és igen népszerű közlekedési módnak számítanak. Az egyik legfontosabb tartozékuk a töltő, és folyamatosan érkeznek az új termékek, mint például a Weidmüller fali töltők.

akkumulátortöltés szabályai

A Weidmüller fali töltők mindenki számára megoldást jelentenek

Ezeknek a fali töltőknek több nagy előnye is van: ma már bárhol könnyen telepíthetők, legyen az ügyfél magánszemély vagy vállalkozás, valamint még mindig gazdaságosak az ársapka eltörlése után is. Ezek az eszközök több mint ideálisak az otthoni töltéshez, kényelmesen elférnek a garázsban, és még a költségeket is csökkenthetik.

A modern fali töltők sokkal többet nyújtanak annál, hogy az elektromos járművet az egyik végéhez kell csatlakoztatni, a másik végét a hálózathoz kapcsoljuk, majd néhány óra elteltével kihúzni, amikor már biztos, hogy a villanyautó akkumulátora teljesen feltöltődött.

A Weidmüller termékei nem átlagos töltők, ennél sokkal többet tudnak nyújtani a többi hasonló eszközhöz képest. Ez több tényezőnek köszönhető, amelyek közül az egyik az, hogy a teljes töltés egy mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető. Beállíthatjuk a töltési teljesítményt, és folyamatosan jelenti nekünk, hogy hány kWh-t töltött az elektromos jármű akkumulátorába.

ac smart eco max töltési teljesítmény akár 22 kw fali doboz segítségével weidmüller ac smart eco ideális megoldást kínál még 7,4 kw type 2 töltésnél is

A modern fali töltők és töltőállomások által, mint amilyenek a Weidmüller termékei is, a töltés befejeztével értesítést is kaphatunk, így azonnal tudni fogjuk, hogy az autó útra készen áll. A további kényelem érdekében a falra szerelhető töltő LCD kijelzővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ellenőrizze az aktuális töltési időt, áramot, feszültséget, teljesítményt és a teljes töltőállomás hőmérsékletét. Ez utóbbi egy beépített felügyeleti rendszerrel is rendelkezik, amely automatikusan kikapcsolja a töltőállomást, ha azt észleli, hogy az kezd túlmelegedni.

weidmüller ac smart eco töltődoboz hitelesítés: rfid felhasználói azonosítás megoldások könnyen kezelhető type 2 22 kw al home

A modern töltők sokkal biztonságosabbak

A fali töltők esetében a biztonság ugyanolyan fontos, mint a kényelem. A Weidmüller intelligens fali töltők ebben a tekintetben élen járnak a szivárgás elleni védelemmel: ha AC/DC szivárgást észlel, a töltés pár milliszekundumon belül azonnal megszakad. Ezek a töltők a legszigorúbb biztonsági teszteken is átmentek. Ennek oka, hogy alul- és túlfeszültség, földszivárgás és rövidzárlat elleni védelemmel rendelkeznek.

Weidmüller ac smart eco 22kw mode 3 400 v on elektromos töltési áram type 2 egyszerű wallbox 3 fázis akár 11 kw-al hatékony, biztonságos egyaránt

Emellett önszabályozóak a túlmelegedés ellen, és figyelmeztető funkció is található bennük, amely azonnal jelez nekünk változás vagy meghibásodás esetén.

A fali töltők és töltőállomások beszerelése nem gyerekjáték

Bár a fali töltők egyre kényelmesebbé és egyszerűbbé válnak, fontos megjegyezni, hogy ugyanez nem mondható el a beszerelésükről. A telepítést csak képzett szakemberek végezhetik, és ez így helyes, mivel ennek biztonsági és jogi okai vannak. Ezt a munkát nem érdemes házon belül, saját tudással elvégezni, mivel akár súlyos baleset is lehet a vége, a lehetséges anyagi károkról nem is beszélve.

Fontos, hogy egy szakember először felmérje az otthoni hálózatot, és pontos visszajelzést kapjon arról, hogy mely töltők telepíthetőek egyáltalán, és mely rendszereket bírja el maga a hálózat. Ha nem tudja, hogyan kezdjen bele vagy kérdései vannak a telepítéssel, vásárlással kapcsolatban, keressen minket bizalommal, és mi segítünk a teljes folyamatban: a termék kiválasztásától kezdve a megfelelő szakember megtalálásán át a beszerelésig.

GYIK

✅ Milyen előnyei vannak a Weidmüller fali töltőknek? 🚗⚡️

Megbízhatóak, valamint könnyen kezelhetők. Kompakt kialakításuknak köszönhetően helytakarékosak, és számos intelligens funkciót kínálnak, mint például mobilalkalmazáson keresztüli távoli vezérlés.

✅ Milyen típusú elektromos járművekkel kompatibilis? 🚗⚡️

Általában kompatibilis a legtöbb elektromos járművel, beleértve a leggyakrabban használt típusokat is, mint például a Tesla, Nissan Leaf, BMW i3, továbbá sok más márkát és modellt.

✅ Milyen teljesítményűek a Weidmüller fali töltők? 🚗⚡️

A Weidmüller fali töltők különböző teljesítményekkel érhetők el, amelyek között lehet választani az autó és a töltési igények szerint. Az elérhető teljesítmény tartomány általában 3,7 kW és 22 kW között van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük