Ha nem vagyok benne biztos, hogy milyen típusra van szükségem, akkor hogyan találom meg a megfelelő töltőkábelt az autómhoz?

Készséggel állunk rendelkezésére, így kérem keressen fel minket bizalommal!

16 amperes vagy 32 amperes kábelt vásároljak?

Az amper a töltési sebességet határozza meg. A töltési pontokon használt csatlakozó dugók 16amp vagy 32amp kábellel kaphatók. Az elektromos autók típusától függ, hogy melyikre van szüksége. A korai gyártású EV autók többsége 3,6kW-os fedélzeti töltővel van felszerelve, amelyhez 16 amperes kábel szükséges.  A legújabb modellek 7kW fedélzeti töltési képeséggel rendelkeznek, amelyek 32 amperes kábelt igényelnek. Ezen felül a felsőbb kategóriás modelleknél 3 fázisú töltésre is van lehetőség. Kérjük amennyiben nem biztos, hogy az Ön autójához, milyen típusú kábel szükséges, akkor keressen miket bizalommal.

Mit jelent pontosan, ha egy termék “Beszállítás alatt” állapotban van?

A termék jelenleg nincs készleten. A termék beszerzés alatt van, azonban a beszállítási idő termékenként eltérhet. Pontos beszállítási időről kollégáink elérhetőségeink valamelyikén tudnak tájékoztatást adni.

32 amperes kábelt vásároltam, hogy gyorsabban tudjam feltölteni az autómat, de még mindig nagyon lassú, úgy tűnik, hogy 16 amperen töltődik.

Ellenőriznie kell az elektromos autó típusát és a töltőállomás energia forrását. Abban az esetben képes maximális sebességen tölteni gépkocsiját, ha a töltőállomás is képes leadni a megfelelő energia mennyiséget.

Úgy tűnik rossz kábelt vásároltam az eautotoltokabel.hu-ról. Mit tegyek?

Nem problémafeltéve, ha nincs használva. Egyszerűen küldje vissza nekünk az eredeti csomagolásban és mi kicseréljük a megfelelő termékre.

Hogyan tudom a garanciát érvényesíteni?

12 hónapos műszaki, minőségi garanciát érvényesíthet. A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla bemutatása. A hibás termék minden esetben először tesztelésen esik át. Cserére csak a hiba tényleges megléte esetén van mód.

Még mindig kicsit zavaros, több információra van szükségem, mit tegyek?

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

Mit jelent az IP védettségi fokozat?

A berendezések por és víz elleni védettségét jellemző IP védettség jelölésének módja az MSZ EN 60529 (Villamos gyártmányok burkolatai által nyújtott védettségi fokozatok) szabványon alapszik.

Ezen szabvány szerint az IP (Ingression Protection) besorolás első számjegye a szilárd testek (por), míg a második a víz behatolása elleni védettséget jellemzi. Az IP védettség első számjegye az érintésvédelem mértékét is jelzi.

ELSŐ SZÁMJEGY MÁSODIK SZÁMJEGY
ÉRTÉK JELENTÉS ÉRTÉK JELENTÉS
0 Nem védett 0 Nem védett
1 >50 mm átmérőjű testek ellen védett (kézfej) 1 Függőlegesen csepegő víz ellen védett
2 >12 mm átmérőjű testek ellen védett (ujj) 2 Függőlegestől 15°-ig eltérő csepegő víz ellen védett
3 >2,5 mm átmérőjű testek ellen védett (szerszám) 3 Esővíz ellen védett. A függőlegeshez képest legfeljebb 60°-os szögben érkező permetező víz ellen védett.
4 >1 mm átmérőjű testek ellen védett (vezeték) 4 Fröccsenő víz ellen védett (minden irányból)
5 Porlerakódás ellen védett. A por behatolását teljesen nem akadályozza meg, de a bejutás mértéke a működést nem akadályozza. 5 Vízsugár ellen védett (minden irányból)
6 Por behatolása ellen védett 6 Erős vízsugár ellen védett
7 Időszakos vízbe merítés ellen védett