Olvasási idő: 2 perc

Ma már az elektromos autók egyre nagyobb teret nyernek. Az utcán közlekedve is egyre több példánnyal találkozhatunk, számtalan zöldrendszámos autó van az utakon. Ez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis nemcsak a járművek száma, hanem a hozzájuk tartozó kiegészítők is folyamatosan fejlődnek, amelyek megkönnyítik a villanyautó mindennapos használatát. Ezek beszerzése viszont nem mindig pénztárcabarát, ehhez nyújt segítséget a KAVOSZ beruházási hitel, ha elektromosautó-töltőt venne.

Miért érdemes a KAVOSZ beruházási hitelt választani elektromosautó-töltő vásárlásához?

tisztán elektromos autó töltő elektromos autó állami támogatás akár millió forint elektromos autó-ra használható széchenyi kártya jelenleg pályázat árán

A KAVOSZ beruházási hitel elsősorban a széles körben felhasználható, az energiahatékonyságot javító, valamint az egész technológiát leváltó, úgynevezett zöld beruházási hitelcélok megvalósítására alkalmas. Ennek segítségével a vállalkozások gyorsabban megtehetik az energia- és erőforrás hatékonyságának növelését, megújuló energiaforrásokat alkalmazhatnak, például napelemes töltésre is áttérhetnek.

Hogy pár konkrét példát is említsünk, hogy mi mindenre lehet használni a hitelt: energiahatékonyabb gépek, technológiák, berendezések cseréje, vásárlása, valamint megújuló energiaforrások alkalmazására irányuló fejlesztések fedezése. Mindemellett még az előbbi feltételeknek megfelelő használt vagy új kis és nagy haszongépjárművek vásárlása.

A KAVOSZ beruházási hitel előnyei közé tartozik az, hogy akár 500 millió forintos hitelösszeg is igényelhető (a minimum összeg 1 millió), mindezt legfeljebb 10 éves futamidőre és az országban 100 különböző helyen elindítható a folyamat. Tökéletes megoldás beruházási célok megvalósítására, amihez még állami kezelési költség-, kamat- és kezességi díjtámogatás is jár. A hitelt minden olyan kis- és középvállalkozás igényelheti, aminek nincs lejárt köztartozása, valamint lejárt hiteltartozása. Rendelkeznie kell legalább egy teljes lezárt éves működési múlttal. Saját erőre is szükség van, ami a beruházás tervezett (bruttó vagy nettó, ami attól függ, hogy a finanszírozásnál bruttó vagy nettó költségek vehetőek-e figyelembe) költségének a 10 százaléka.

besen elektromos autó töltő

Miért ajánlott elektromosautó-töltőre beruházni?

Ma már különböző töltőoszlopok és fali töltők érhetőek el, amelyek kivétel nélkül képesek megfelelően tölteni az elektromosautó-flottát. Vállalkozásoknak kiemelten ajánlott ilyen eszközöket beépíteni, mivel annak számtalan előnye van. Ha napelemek is találhatóak a cég épületein, telephelyén, akkor az abból származó energiával könnyen tölthetjük a villanyautókat. Mindemellett a vállalkozás megítélésén is emelhetünk, mivel hatalmas marketingértéke van annak napjainkban, ha egy márka előnyben részesíti a zöldmegoldásokat. Ezzel könnyebb ügyfeleket szerezni, megtartani, ami ugyanúgy igaz lesz a munkavállalókra is. A mai munkaerőhiánnyal terhelt gazdasági helyzetben minden olyan lépést, ami segít megtartani a minőségi munkaerőt, hiba kihagyni.

tisztán elektromos autók széchenyi kártya támogatási program igényelhető kizárólag pályázati feltételek kapcsolódóan esetén lehetséges magyarországon

Az elindulás a legnehezebb lépés

Nagyon sok olyan terület van, ahol mindig az első lépést a legnehezebb megtenni. Nincs ez másképp akkor sem, ha úgy döntünk, ideje a zöldebb, környezetbarátabb megoldásokat alkalmazni. Alapos tervezésre van szükség mind anyagi, mind logisztikai oldalon, amihez érdemes kikérni szakember segítségét. Ha úgy érzi, Önnek megfelelő megoldás lehet a KAVOSZ beruházási hitel, és a megújuló energiaforrásokra is szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni, keressen minket bizalommal, és mi segítünk elindulni, valamint minden kérdésére válaszolunk.

tisztán elektromos autók széchenyi kártya támogatási program igényelhető kizárólag pályázati feltételek kapcsolódóan esetén lehetséges magyarországon elektromos autó állami támogatás, elektromos autók vonatkozó támogatásokkal kapcsolatban zrt széchenyi kártyával igényelhető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük