Olvasási idő: 3 perc

Ahogy egyre elterjedtebbek az elektromos autók, úgy növekszik a kereslet a kényelmes töltési lehetőségek iránt. Mit nyújt a go-e Charger Gemini, amit más termékek nem?

Nehéz döntés, pozitív következményekkel

Sok ember, amikor döntenie kell, hogy hibrid autót vagy elektromos autót vásároljon, egy tényezőtől teszi függővé a döntését: van-e a közelben töltő? Ha van, akkor könnyebb a döntés.

Amit ilyenkor az ember könnyedén elfelejt, az az otthon töltés lehetősége. És ha lehet otthon tölteni, akkor érdemesebb lehet a környezetbarátabb hajtásláncot választani. A kérdés ekkor már úgy hangzik, hogy vajon mennyire kényelmes tölteni az autót? Itt a tapasztalatok már a töltőn múlnak. Egy gyenge kivitelezésű, funkciószegény eszközzel nehéz élménnyé varázsolni az autó feltöltését. Viszont, egész más az eset egy jó minőségű töltő, például egy go-e Charger Gemini megvásárlásakor.

A go-e Gemini: díjnyertes felmenők, vonzó funkciók

 

A go-e Gemini nem az első a sorban. Közvetlen elődje többszörös német tesztgyőztes (ADAC, ÖAMTC), azaz a gyártója már tapasztalt kiemelkedő minőségű eszközök gyártásában. Az utód nem tér le a kitaposott útról: funkcionalitásában egyáltalán nem kínál kevesebbet, mint a 2022-es német falitöltő-teszt győztese, a HOMEfix.

go-e Charger Gemini
go-e Charger Gemini
go-e Charger Gemini

Mindennek alapja az app

go-e alkalmazás

Az eszköz legkönnyebben egy, iOs-re és Androidra is letölthető alkalmazáson keresztül vezérelhető, és így lehet hozzáférni a funkciók széles tárházához, amelyek két fontos területen segítenek. Egyrészt egyszerűvé, problémamentessé teszik az elektromos autó (vagy a tölthető hibrid) töltését. Másrészt gondoskodnak a biztonsági és energiatakarékossági követelményekről is.

Ilyen például az a funkció, amely folyamatosan figyeli a váltóáramú hálózatot, és amennyiben olyan hibát érzékel, amelyet valamilyen okból az autó okozott, a töltő azonnal lekapcsol, és megvédi lakása elektromos hálózatát. Ez csak egy a számos biztonsági funkció közül, amelyek mind arra szolgálnak, hogy a két meglehetősen drága elektromos hálózat (az elektromos autó, és a lakás/ház hálózata) gond nélkül működhessen együtt.

go-e elektromos autó töltő

Ilyen továbbá az a funkció, amelynek segítségével RFID-vel szabályozható, hogy ki használhatja a töltőt, illetve ha többen vannak, akkor segítőkészen felhasználónként elkülöníti a fogyasztást.

Nyers fizikai képességek

A go-e Gemini egy váltóáramú autótöltő, változattól függően maximum 11 vagy 22 kW-os teljesítménnyel. Képes egy- vagy háromfázisú töltésre, amelyek között az applikációban lehet váltani (ha megfelelő hálózat áll rendelkezésre). Képes arra, hogy úgy szabályozza a töltést, hogy csak bizonyos napszakokban (például nem csúcsterhelés alatt) töltse az autót. És talán a legfontosabb: API-n keresztül képes közvetlenül a napelemek által generált elektromosságot felhasználni az autó töltésére, így minimálisra redukálva a töltés költségét.

Egy okos elektromosautó-töltőt manapság nem nehezebb felszerelni, mint egy csillárt, az okosfunkciói pedig nagyban megkönnyítik a villanyautós életet. Ha érdeklik ezek a termékek, keressen fel bennünket!

Olvasson további érdekes és hasznos információkat blogunkban, vagy fáradjon be személyesen az újonnan nyílt üzletünkbe és kérdezze személyesen kollegáinkat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük