Olvasási idő: 3 perc

A smart wallbox tulajdonképpen a fali töltők egyik márkája. Azon belül is a smart elnevezés az okostöltőkre utal. Elektromos autó tulajdonosaként vagy üzemeltetőjeként a legfontosabb szempont, amelynek folyamatosan utána kell járni és naprakésznek kell lenni, az az adott települések, ahol életvitelszerűen lakunk, illetve ahol gyakorta megfordulunk, töltési ellátottsága.

Wallbox pulsar elektromos autó fali töltő

Akik még nem rendelkeznek elektromos autóval, döntésüket és választásukat jelentős mértékben befolyásolja, hogy merre és milyen töltési lehetőségekkel szembesülnek.

Szerencsére folyamatosan bővül a nyilvános töltőállomások száma. Pédául bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál. Továbbá egyre több cég telephelye mellett van lehetőség ún. gyorstöltésre. Ez a villámtöltés azonban jóval költségigényesebb, mintha saját otthonunkban kiépítenénk egy töltőberendezést.

Az otthoni töltőállomások indokoltsága

Az elektromos autó használata akkor lesz igazán kényelmes és gördülékeny a számunkra, ha biztosított a rendszeres töltési lehetőség. Ehhez pedig előbb-utóbb gondoskodnunk kell arról is, hogy kiépítsünk valamilyen töltési megoldást otthonunkban is.

Minden ház más helyszíni és hálózati adottságokkal rendelkezik. Ennek felmérése komoly szakértelmet kíván, semmiképp ne álljunk neki magunk felbecsülni a lehetőségeinket!

Az EautóTöltőkábel.hu kivitelező cégünk tapasztalata az elektromos autók piacán történt sok éves értékesítői, tanácsadói és kiépítési munkáink során állt össze. Oldalukon számos információval segítjük az elektromos autó vásárlása előtt állókat, és azokat is, akik már friss tulajdonosként szeretnének bővebb ismeretekre szert tenni.

A Wallbox gyártó termékei és a smart wallboxok

A Wallbox az egyike azon gyártóinknak, akik elkötelezték magukat az intelligens termékek gyártása mellett az elektromos autók piacán. A Wallbox spanyol cég 2015 óta van jelen, és a világ több országába is szállítja termékeit.

Az intelligens wallboxok révén az elektromos autók összhangban vannak az otthonunkkal, a töltőkkel és a környezetünkben megtalálható okoskészülékekkel. Termékeiket a kivételes formatervezés és a korszerű technológia jellemzi, melyekhez felhasználóbarát applikációt is rendelkezésre bocsátanak. A széles típusválasztékot folyamatos termékfejlesztéseknek vetik alá.

A fali töltőkről részletesebben az EautóTöltőkábel.hu oldalunk egyik korábbi cikkében olvashat.

Kivételes jellemzők

A smart wallboxok, hogy ha egy intelligens árammegosztót kapcsolunk hozzájuk, akár figyelni is tudják a házak fogyasztását, és szükség szerint tudják szabályozni a teljesítményüket. Ennek az lesz a következménye, hogyha egy nagyobb töltés kapcsolódik a hálózatra, az sem fogja leverni a biztosítékot.

A wallbox termékek könnyen csatlakoztathatók, bővíthetők és különböző töltőkábelekkel és tápegységekkel kaphatók. A teljes vezérlés megoldható bármilyen számítógépről vagy intelligens eszközről.

A smart wallbox fali töltők a terheléskezelő megoldásaik révén kezelik a töltők fogyasztását, figyelik az ingatlan elektromos hálózatának energiakapacitását, ezáltal elkerülik, nehogy váratlanul magas költségekkel szembesüljön a felhasználó.

Amennyiben maradt még kérdése akár a Wallbox termékeinkkel, akár más rendszereinkkel kapcsolatban, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot EautóTöltőkábel.hu webáruházunk kollégáival elérhetőségeink valamelyikén. Ha Ön személyesen is szeretné megnézni termékeinket, arra is van mód, budapesti bemutatótermünkben megtekintheti a széles termékválasztékunkat, melyet az online áruházunkban is megtalál. Jó böngészést kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük