Olvasási idő: 3 perc

Elektromos autó tulajdonosaként vagy üzemeltetőjeként először a legfontosabb információkat gyűjtjük össze, tanuljuk meg, illetve lehetőségeinkhez mérten esetlegesen kiépítünk egy otthoni fali töltőt. De amikor az elektromos autó töltéséhez nélkülözhetetlen eszközökről beszélünk, akkor nem szükséges kizárólag a jelentős értéket képviselő kábelre vagy töltőegységre gondolnunk. Hiszen léteznek ebben a témakörben olyan hasznos kiegészítők is, mint például a hordozótáska vagy a kábeltartó táska, amelyet egy idő után már mindenképpen érdemes beszerezni.

Különféle kiegészítők tárháza

Az EautóTöltőkábel.hu webáruházunkban minden olyan szükséges eszköz és berendezés megvásárolható, amely használatával gyorsan, kényelmesen és biztonságosan elvégezhető egy jármű elektromos felöltése. Ráadásul ezek mellé biztosítjuk a teljes kivitelezést is szakembergárdánk révén.

A fali töltőkészülékek és kábelek mellett azonban érdemes a kiegészítők terén szétnézni. A töltőkábelek alapvetően úgy vannak tervezve és gyártva, hogy erős kivitelüknek köszönhetően ellenálljanak a különböző terheléseknek és behatásoknak, azonban mégis megéri őket egy speciálisan erre a célra gyártott táskában tárolni.

kiegeszitok

A töltőkábelek számára minden autóban ki van alakítva valamilyen hely, és érdemes is ezt a fontos tartozékot mindig ott tartani. Bár a közcélú, bárki által használható töltőállomások el vannak látva kábellel, viszont ha otthon vagy munkahelyen kialakított töltőponton kívánjuk az autót ellátni az éltető energiával, mindenképpen szükségünk lesz a saját kábelünkre is.

Kattintson a képre és tekintse meg kínálatunkat!

kiegészítők

Hasznos tudnivalók és tanácsok

type2

Azt viszont feltétlenül tudni kell ezekről az alkatrészekről, hogy precíz, finoman kialakított fejben végződő eszközök, amelyeket minden körülmények között óvni kell a fizikai behatásoktól és szennyeződésektől.

Egy sérült vagy végzetesen elszennyeződött kábelcsatlakozás nemcsak a fő funkciót, tehát a töltést képes megakadályozni, hanem akár balesetveszélyes is lehet. Ahhoz, hogy ezt megakadályozzuk, nincs jobb eszköz, mint egy kábeltartó táska, és ez a kiegészítő szintén megvásárolható EautóTötőkábel.hu webáruházunkban.

Fali töltő vagy kábel vásárlása vagy akár már meglévő kiépítettség esetén érdemes is elgondolkozni a beszerzésén, mert csekély összegért cserébe nagy biztonsághoz és kényelmes használathoz juthatunk hozzá. Webáruházunkban lehetőség van a fali töltőkábel hordozótáskával történő együttes vásárlására is.

Kábeltartó táska

A hordozható táska úgy van kialakítva, hogy a töltőkábel és a töltőfej kényelmesen elférjen benne, használata és tisztán tartása is egyszerű. Használatával a kábel gubancolódásmentesen lesz tárolva, könnyen áthelyezhető például egyik autóból a másikba.

A táskából kivéve mindig biztosak lehetünk benne, hogy tiszta kábellel fogunk találkozni és a csomók kibogozását is elfelejthetjük. A táska teljesen zárt kialakítású, így szennyeződések nem érhetik benne a kábelt, anyaga pedig erős, nagy szilárdságú és jó ellenálló képességű, rugalmas anyag. A táska anyaga poliészter, amely gyakorlatilag gondozásmentes, hosszú ideig fogja szolgálni kényelmünket és a kábel, valamint az autónk biztonságát.

További kiegészítőket honlapunkon találhat meg. Bővebb információért keresse kollégáinkat honlapunk elérhetőségein!

hordozható táska

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük