Olvasási idő: 3 perc

Mai témánk főszereplője nem más, mint a fali töltők egyik legpraktikusabb és legelegánsabb képviselője, a Wallbox Copper SB, azon belül is a 22 kW-os változat, amely Type2 csatlakozóval rendelkezik. A fali töltők tárháza folyamatosan növekszik, így egyáltalán nem meglepetés, ha már nemcsak a belsőre, hanem a külsőre is odafigyelnek egy ilyen eszköz elkészítése során.

A kiegészítők fejlődése leginkább annak köszönhető, hogy az elektromos autókból újabbnál újabb modellek jelennek meg, valamint a népszerűségüknek hála egyre több emberhez jutnak el, így az igények is folyamatosan növekednek, valamint változatosabbak.

A Wallbox Copper SB 22kW sokkal több annál, mint amit elsőre mutat

Első ránézésre nem több, mint egy minimalista, modern formatervezéssel rendelkező, kisebb fali töltő. A Wallbox Copper SB használata nem sokban különbözik a többi fali töltő alkalmazásától, mivel ugyanúgy egy-két perc, gyakorlottabb felhasználóknak csak másodpercek alatt csatlakoztatható az elektromos autóhoz, és máris kezdődik a töltés folyamata. A lecsatlakozás ugyanolyan egyszerű, ebben szinte semmilyen meglepetés nincs társaihoz képest.

Az igazi különlegesség benne rejlik, már ha az elegáns külső nem lenne önmagában az. Ezerarcúnak és univerzálisnak szokás nevezni, mivel a létező összes elektromos autóval kompatibilis. Az üzemeltetése még az átlagos fali töltőknél is sokkal egyszerűbb és biztonságosabb. A biztonságot növeli az is, hogy integrált egyenáram hibafelismeréssel rendelkezik, így garantáltan ellenőrzése alatt tartja az otthoni hálózatot, hogy semmiféleképpen se történjen túlterhelés vagy kellemetlenség.

Wallbox Copper SB fali töltő 22kW Type2

Utánrendelhető

399.000 Ft Bruttó (314.173 Ft + Áfa)

Ha a számokra is kíváncsiak vagyunk, akkor láthatjuk, hogy 1 fázisú töltés esetén a teljesítménye 7,4 kW, 3 fázisnál pedig 22 kW, ami tovább erősíti prémiumminőségű mivoltát. Természetesen IP-védelemmel is rendelkezik, itt az IP54-gyel találkozhatunk, ami a beltéri és a kültéri használatot is lehetővé teszi, valamint a mechanikai hatások ellen IK08 ugyanez a paraméter.

A Wallbox Copper SB-hez tartozó egyéb szolgáltatások, kiegészítők

Wallbox copper sb wallbox app mywallbox portal the mywallbox

Mivel a fali töltők prémium kategóriájába tartozik, így nem meglepetés, hogy magával a Wallbox Copper SB-vel könnyen, Wi-Fi, Bluetooth vagy Ethernet segítségével is kommunikálhatunk. A kommunikáció egyik legegyszerűbb és legmodernebb változata nem más, mint egy applikáció, pontosabban a Wallbox App és myWallbox Portal, amelyekhez nincs másra szükség, csak egy okostelefonra. A myWallbox Portal egy felhőalapú szolgáltatás, amivel konfigurálhatjuk a töltőt, monitorozhatjuk a működést. Bármilyen eszközről hozzáférhetünk, és azonnal információt kapunk a töltési időről, fogyasztásról, valamint az energiaköltségekről. Mindemellett rendszeresen kapunk riportokat az egyes statisztikákról, hogy hosszú távon is láthassuk a töltési szokásaink alakulását.

A Wallbox App a kapocs a fali töltő és a myWallbox Portal között, amivel a töltési ciklusokat is programozhatjuk. Egyetlen tapintással vagy kattintással zárolhatjuk vagy éppen feloldhatjuk a töltőt a segítségével.

The wallbox copper sb töltés elindítása egyszerűen, rfid kártya segítségével. Akár 22kw teljesítmény

Mindig kérjük ki szakember segítségét

Ugyan a fali töltők használata szinte gyerekjáték, de maga a telepítése már egyáltalán nem. Mivel fel kell hozzá mérni az egész ingatlan hálózatát, áramellátását, mindenképpen forduljunk szakemberhez. Mind biztonsági, mind jogi szempontból fontos, hogy teljes mértékben szakszerűen legyen beépítve a fali töltő. Természetesen, ha bármilyen kérdés merül fel, mi mindenben tudunk segíteni, keressen minket bizalommal.

Vállalkozásoknak hasznos lehet:

A Copper SB termékünk kapható oszlopon, Eiffel Duo formában is.

Wallbox copper sb power boost 22kw 3 phase communicates on 3g , 4g simple connectivity without any problem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük