Miért érdemes elektromos autó töltőt telepíteni a szállodáknak, panzióknak?

Környezettudatos

Vendégái számára vonzóvá válik azzal, hogy elektromos autó töltési megoldásokat kínál a környezettudatosság jeléül

Bevételi forrás

Az elektromos autó töltőpont árszabását Ön határozza meg, így adhatja ingyenesen vagy akár fizetősen is a töltési szolgáltatást

elektromos autó töltő szálláshelyeknek

Kerüljön fel a térképre

Az elektromos autó tulajdonosok olyan szállást fognak keresni, melyek rendelkeznek töltési ponttal, kerüljön fel a térképükre

megbízható elektromos autó töltő ikon

Szálláshelye minősítése

A 2022-es kormányrendelet szerint a szálláshely minősítésnél 10 plusz pont jár, ha rendelkezik elektromos autó töltési ponttal.

Kérjen szálláshelyként akár -20% kedvezményt termékeinkre!

Töltse ki az alábbi űrlapot a kedvezmény igényléséhez és kollégáink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Teljes körű kivitelezést is vállalunk rövid határidővel.

Milyen töltőt ajánlunk szállodák, panziók számára?

Kérjen egyedi ajánlatot termékeinkre szálláshelyének!

Referenciák

Szállodák, akik már minket választottak

Elektromos autó töltő előnyei a szállodáknak

 

Egyre többen választják az elektromos autózás környezetbarát élményét, ami egyet jelent azzal, hogy egyre nagyobb az igény az elektromos töltőállomásokra. Ez a tény a szállodák esetében fokozottan érvényes, így nem vitás, hogy igazán megtérülő beruházás a töltőállomások kiépítése. Összegyűjtöttük a legütősebb érveket, amik a fejlesztés mellett szólnak!

1. A saját töltőállomással rendelkező szállodák felkerülnek az elektromos autósok térképére!

Egy prémium szolgáltatásokat kínáló hotel számára elsődleges a vendégek igényeinek maradéktalan kielégítése. Márpedig az utóbbi években döbbenetes számokat produkál a tiszta, illetve a hibrid elektromos autógyártás. Több, mint száz százalékos a növekedés annak ellenére, hogy a háborús helyzet megannyi alapanyag szállítását, beszerzését lehetetlenítette el. Tény, hogy a népszerűséget a benzinár megugrása is fokozta, mivel egyre többen kalkuláltak úgy, hogy jobban járnak az elektromos töltéssel, mint a hagyományos tankolással. Emellett természetesen mind többen és többen kívánnak tenni a környezetvédelem érdekében, ezért aztán a közlekedésben is „zöld utat” keresnek. És találnak a villanyautók „személyében”. Hol van már az az idő, amikor ezek a járművek pusztán a sci-fi írók fantáziájában léteztek? Sehol, mert ez már nem a jövő, hanem a jelen! Ezért éri meg fokozottan foglalkozni a szállodáknak azzal, hogy saját töltőállomással büszkélkedjenek, mert így konkrétan valódi mágnessé válhatnak az elektromos autósok számára. Ráadásul a hivatalos térképre is felkerülnek azok a szálláshelyek, akik ilyen módon is kedvezni szeretnének a hozzájuk betérő vendégeiknek.

elektromos autó töltő térkép plugshare
elektromos autó töltő

2. Ne menjünk el az extra bevételi forrás ténye mellett!

Ha rendelkezésre áll saját töltőállomás, az egyet jelent a plusz profittal. Márpedig nincs az a cég, ami ne örülne ennek a költségvetést gyarapító kedvező fordulatnak. Ha a vendégek helyben feltölthetik ki- és lemerült akkumulátoraikat, akkor ezáltal bevételt generálhatnak a szállásadók számára. Mondhatnánk úgy is, hogy mindenki jól jár. Az elmúlt évek felmérései egyértelműen azt bizonyítják, hogy nemcsak a magánemberek garázsaiban tűnik fel mind több villanyautó, hanem bizony a céges flották részeiként is megmutatkoznak. Ez tehát azt jelenti, hogy egy hivatalos meeting, vagy mondjuk egy csapatépítő leszervezésével együtt jár a töltés megoldásának feladata is. És mely szállodákat fogják előnyben részesíteni a szervezők? Természetesen azokat, ahol a saját töltőállomás nem vágyálom csupán, hanem kézzel fogható valóság. Ez pedig még több bónusz profitot jelent, lévén a töltés lehetőségének vonzereje bevonzza a szállóvendégeket, ezáltal még több fogyasztást generál.

3. Jöhetnek az új vendégek!

A megszokott vendégkör pillanatok alatt kibővíthető pusztán azzal, hogy egy olyan szolgáltatás válik elérhetővé, amire oly sokan vágynak. Így egy kis befektetéssel olyan fejlesztés hozható tető alá, aminek a pozitív következményei éveken, akár évtizedeken át élvezhetőek.

4. Még a besorolás sem marad érintetlenül!

Bizony, a szálláshely minősítése is növelhető, mégpedig nem csekély mértékben: konkrétan tíz pontot ér a besorolásnál, ha az érintett szálloda rendelkezik elektromos autótöltővel. Azért ez így már tényleg nagyon jól hangzik!

5. Környezetvédelem és fenntartható jövő mindenekfelett!

Végül, de korántsem utolsó sorban az egyik legjelentősebb érv, ami a fejlesztés mellett szól, az az élhetőbb jövő teremtése. Mert ami itt és most környezetvédelem, az a jövőben maga az élet. Márpedig az elektromos autók nem bocsájtanak ki káros gázokat, nem szennyezik a levegőt, azaz általuk a környezetszennyezés mértéke radikálisan mérsékelhető mindannyiunk jövője érdekében.

 

töltő szálláshelyeknek

Elektromos autó töltő: hatalmas előny a szállodai besorolás során

És hogy egy szálloda vagy motel szempontjából miért annyira fontos ez az információ?

Az elektromos autók népszerűsége a tavalyihoz képest is hatalmasat nőtt. Ez azt jelenti, hogy egyre nagyobb az igény az elektromos töltőállomásokra is. Most megmutatjuk azt, miért éri meg a hoteleknek, moteleknek és prémium szálláshelyeknek is saját töltőállomással rendelkezniük!

Olvasson tovább és tudja meg miért érdemes az elektromos autó töltő telepítés szálláshelyeknek!