Olvasási idő: 3 perc

Az elektromos autókkal kapcsolatban a legnagyobb kihívást a töltés megoldása jelenti. Szerencsére nem azért, mert olyan kevés lehetőség áll rendelkezésünkre, sőt, éppen ellenkezőleg, ma már több alternatíva közül lehet válogatni. Ilyen például a Wallbox Pulsar Pro fali töltő is, amit több helyen is lehet alkalmazni.

Miben más a Wallbox Pulsar Pro?

Ezt a fali töltőt kifejezetten úgy tervezték, hogy az elektromos járművezetők és a vállalkozások több új funkciót is ki tudjanak használni. A Wallbox Pulsar Pro beszerzése is egyszerűen megoldható, de mégis mit tud nyújtani a vállalkozásoknak, társasházaknak? Akár egy egész flottához is lehet használni, mivel egyszerűen hozzáférhető, megbízható és a kezelése is nagyon könnyű. Ráadásul költséghatékony, ami üzemeltetői és telepítői szempontból sem utolsó érv mellette.

De mégis mit jelent ez a gyakorlatban a vállalkozások számára? A gyorsabb telepítés úgy érhető el, hogy előre konfigurált 4G adattervvel van ellátva, amivel az üzembe helyezési idő és a lehetséges hibák száma is csökkenni fog. A hátlapot is kifejezetten úgy alakították ki, hogy még könnyebb legyen az egész telepítés. Ha már 4G, akkor a továbbfejlesztett szerviz és karbantartás mellett sem szabad elmenni. A gyors kapcsolat lehetővé teszi a távoli szoftverfrissítéseket is. A fokozott biztonság pedig megakadályoz minden jogosulatlan manipulációt, kibertámadást vagy fizikai sérülést. Ha mégis valami baj történik, akkor a töltőkábel nagyon egyszerűen cserélhető.

A távoli kezelés a biztonság mellett kényelmi szempontból is nagyon előnyös. A myWallbox Business lehetővé teszi a fizetéseket, felhasználó-hozzáférést, töltőkezelést és a jelentések átnézését is sok más egyéb apróság mellett. OCPP kompatibilis és bármilyen háttérrendszerrel integrálható. A költségoptimalizálásban is nagy szerepet játszik a Wallbox Pulsar Pro. A dinamikus energiamegosztással akár 100 töltőig (!) nagyobb energiahatékonyságot és alacsony költségeket lehet elérni. A 2%-nál is kisebb hibával rendelkező mérő az energiaátvitel pontosságát is javítja.

Miért előnyös ez számunkra?

Ma már modern fali töltők, töltőoszlopok közül lehet válogatni. Egyre nehezebb valami újat mutatni, de a Wallbox Pulsar Pro eszköznek ez is sikerült. Több érv is szól mellette: a 4G segítségével élvezhetjük a teljes és folyamatos kapcsolatot. Minimális számú megszakítással és megnövelt üzemidővel fogunk találkozni. A robusztus kialakításának hála a szélsőséges időjárás, a por, a víz és az ütések ellen is védve van. Fejlett processzorral rendelkezik, így a feldolgozási sebessége és a teljesítménye is nagyobb, mint sok versenytársának.

your charging, power, app, 22kw, wallbox pulsar, elektromos autó, type 2, pulsar plus, power sharing, mywallbox business, up to, pulsar pro is, megosztott töltési

A használata rendkívül egyszerű, a kialakítása pedig kompakt, vonzó és intuitív. A töltés állapotáról is minden információt megkapunk. A hitelesítés is gyorsan megoldható NFC, RFID és myWallbox App segítségével. A kommunikáció titkosítva történik, így minden személyes adatunk védve lesz a külső behatolókkal szemben.

Tökéletes választás vállalkozások, társasházak számára

A Wallbox Pulsar Pro segítségével egyszerre több jármű is tölthető, kompromisszumok nélkül. Konkrétan akár 100 elektromos autó töltésére is alkalmas, ami már önmagában egy figyelemre méltó adat. A telepítése ugyan egyszerű, de szakértő nélkül nem lehetséges. Még a vásárlás előtt érdemes felvenni a kapcsolatot eggyel, hogy minden rendben történjen a folyamat során. Ha kérdése van, vagy egy Wallbox Pulsar Pro lenne az ideális választás, keressen minket bizalommal.

✅GYIK⚡️

✅Mi teszi különlegessé a Wallbox Pulsar Pro-t az elektromos töltők között?⚡️

  • A Wallbox Pulsar Pro-t úgy tervezték, hogy több új funkciót kínáljon az elektromos járművezetők és vállalkozások számára. Rendszeresen alkalmazható és egyszerűen kezelhető, miközben költséghatékony és megbízható.

✅Milyen előnyöket nyújt a Wallbox Pulsar Pro a vállalkozásoknak és társasházaknak?⚡️

  • A Wallbox Pulsar Pro egyszerűen hozzáférhető, megbízható és könnyen kezelhető, így ideális megoldás flottákhoz és társasházakhoz. Gyorsabb telepítést tesz lehetővé előre konfigurált 4G adattervvel, és fokozott biztonságot nyújt a távoli szoftverfrissítések és az energiaátvitel pontosságának javítása révén.

✅Hogyan járul hozzá a Wallbox Pulsar Pro a vállalkozások hatékonyságához és költségoptimalizálásához?⚡️

  • A Wallbox Pulsar Pro dinamikus energiamegosztással akár 100 töltőig nagyobb energiahatékonyságot és alacsonyabb költségeket biztosít. Emellett a mérő hibája 2%-nál is kisebb, ami javítja az energiaátvitel pontosságát.

✅Milyen kényelmi funkciók állnak rendelkezésre a Wallbox Pulsar Pro használata során?⚡️

  • A myWallbox Business lehetővé teszi a fizetéseket, felhasználó-hozzáférést, töltőkezelést és a jelentések átnézését, továbbá OCPP kompatibilis és bármilyen háttérrendszerrel integrálható.

✅Miért jó választás a Wallbox Pulsar Pro a vállalkozások és társasházak számára?⚡️

  • A Wallbox Pulsar Pro robusztus kialakítású, 4G kapcsolattal rendelkezik, és lehetővé teszi egyszerre akár 100 elektromos autó töltését is. Kompakt és vonzó kialakítása mellett egyszerű és intuitív használatot biztosít.

✅Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a Wallbox Pulsar Pro telepítése során?⚡️

  • A Wallbox Pulsar Pro telepítése egyszerű, de szakértői segítségre van szükség. A vásárlás előtt érdemes felvenni a kapcsolatot a szakértőkkel, hogy biztosan minden rendben menjen a telepítés során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük