Olvasási idő: 2 perc

A VINOP-1.2.1-21 pályázat kifejezetten vidéki mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt lehetőséget a technológiafejlesztésre. A támogatás felhasználható új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására, így akár elektromos autó töltő vásárlását is lehetővé teszi.

A 2021. március 1-től beadható pályázat az összes elszámolható költség legalább 50%-át bizonyos feltételek mellett vissza nem térítendő támogatásként folyósítja minimum 10 millió forint erejéig.

Miért jó a vállalkozásoknak, ha a támogatást elektromos autó töltő vásárlásra használja fel?

Egyre több az elektromos autó a vállalkozások tulajdonában, hiszen egyre világosabban látszik gazdaságossága és egyre fontosabbá válik a környezettudatos szemlélet előtérbe helyezése. Legyen az szállításra, fuvarozásra használt cégautó vagy magánautó, ha elektromos autót választottunk, akkor a töltés módja és gyorsasága ezentúl fontos napirendi pont lesz.

A jelenlegi pályázati lehetőség támogatja az új eszközök beszerzését és hangsúlyozza a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazását. Az elektromos töltőállomás telepítéssel korszerűbbé tesszük vállalkozásunkat és gyorsabbá, kényelmesebbé, biztonságosabbá válik az elektromos autók töltése. Az elektromos autó tulajdonos alkalmazottaink számára nagyobb komfortot, szolgáltatásainkban eredményesebb, hatékonyabb működést teremtünk.

Az új építésű otthonok, irodaházak már alapfelszereltségként biztosítják a környezettudatos közlekedéshez nélkülözhetetlen felszereléseket és az elektromos autó töltő is közéjük tartozik. Miért maradna le egy innovatív irányú vállalkozás tőlük? Jó indok az anyagi ráfordítás mértéke, de akárhogy is nézzük ez most felére csökken. Kár lenne egy ilyen lehetőséget elszalasztani, hiszen a támogatás segít alkalmazkodni a modern világ kihívásaihoz.

Lássuk a feltételeket:

 

  • Legalább egy lezárt, teljes (365 napos) üzleti év,

 

  • amelyben az éves átlagos létszám legalább 3 fő volt,

 

  • és a vállalkozás magyarországi, nem budapesti, de szabad vállalkozási zónának minősülő településen székhellyel rendelkezik,

 

  • kettős könyvvitelt vezet, mint gazdasági társaság, egyéni vállalkozás vagy cég.

Az eredményességi célok előre meghatározásra kerülnek a pályázó által és amennyiben teljesülnek a pályázati összeg részben vagy egészében a kezdeti visszatérítendő támogatásból vissza nem térítendő támogatássá alakul. Ingyenes előminősítésre is lehetőség van, amit érdemes kihasználni.

Az újonnan kialakítandó töltési lehetőség előnyei:

 

  • növelheti népszerűségét,
  • felkerülhet az elektromos autósok térképére, ezáltal több több ügyfele lehet
  • töltési lehetőséget, így magasabb színvonalat biztosíthat a dolgozók részsére

Cégünk teljes körűen elvégzi az elektromos autó töltőtelepítést, szükség esetén hálózatfejlesztéssel. Ingyenes helyszíni felmérés után a pályázati feltételeknek megfelelő költségkalkulációval tervezzük meg a munkát és a megfelelő időben rendelkezésre állunk, hogy a kivitelezést elvégezzük. Ide kattintva máris felveheti velünk a kapcsolatot.

Webasto Elektromos Autó Töltőkábel (3f,32A,Type2)

Utánrendelhető

86.360 Ft Bruttó (68.000 Ft + Áfa)

Duosida elektromos autó fali töltő (fix kábel nélkül, Max. 7,4 kW)

Alapár: 209.900 Ft Bruttó (165.276 Ft + Áfa)
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

BESEN SPIRÁL ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐKÁBEL – 32A – TYPE2

Beszállítás alatt

89.900 Ft Bruttó (70.787 Ft + Áfa)

Hordozó táska

92 készleten

7.990 Ft Bruttó (6.291 Ft + Áfa)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük