Cégünk A Tesla Wall Connector hivatalos telepítő partnere

Az EVsOLUTION Kft. büszke arra, hogy a Tesla Wall Connector elektromos autó töltő hivatalos telepítő partnere. Ha személyre szabott telepítési árajánlatot szeretne kapni, kattintson az alábbi „Egyedi ajánlat kérése” gombra.

Ezután meg kell adnia néhány alapvető elérhetőségi adatot, és kollégánk 1-2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Célunk, hogy elektromos autó töltőjét a kitöltött felmérés beérkezésétől számított 10-12 napon belül telepítsük.

tesla elektromos autó töltő

Gyorsaság

Akár 70 km hatótávolság 1 óra töltéssel.

Kapcsolódás

A Wall Connector párosítható Wi-Fi hálózatokkal frissítések, távoli diagnosztikai hozzáférés és használati adatok nyomon követése érdekében. A rendszer frissítéseket küld a Wall Connector készülékére, hogy javítsa az élményt és új funkciókat biztosítson.

Teljesítménymegosztás

A Tesla elektromos autó töltők összeköthetőek egymással, így akár 6 töltő is eltudja osztani egymás között a rendelkezésre álló teljesítményt.

Egyszerű & Kényelmes

  • Egyszerű telepítés
  • Kompatibilis a Tesla Models S, 3, X, & Y, és minden elektromos autóval, ami Type2 csatlakozóval rendelkezik
  • Könnyű 7.3 m kábel
  • Szinten minden otthoni vagy munkahelyi telepítéshez alkalmas
  • Állítható töltési teljesítmény
Tesla elektromos autó töltő

Elektromos autó töltő telepítés ajánlat kérés

Kérjük az igénylőlap alján lévő fájl feltöltési opcióhoz töltsön fel képet a biztosíték tábláról, a töltő leendő helyéről és a köztük lévő távolságról (ha van rá lehetőség).

Tesla Töltő GY.I.K.

Mennyi ideig tart a Gen 3 fali töltő telepítése?

Minden helyszín más; azonban átlagosan 3-4 órát vesz igénybe az EVsOLUTION villanyszerelő csapatának a telepítés befejezése. Villanyszerelője a Tesla Bolt alkalmazáson keresztül üzembe helyezi a töltőt, és csatlakoztatja a WIFI-hez, és bemutatja a töltő használatát.

Mennyibe kerül a telepítés?

Egy normál három fázisú telepítés ára 157.400 Ft + Áfa ártól kezdődik. Ez magában foglalja a kötelező magas minőségű elektromos védelmek (fi-relé, kismegszakító) anyagköltségét, 10 méteres 3 fázisú terhelésnek megfelelő keresztmetszetű betáp kábel költségét és a villanyszerelő munkadíját. Nem tartalmazza a Tesla Gen 3 fali töltő költségét. Ahhoz, hogy pontos árajánlatot adhassunk, kérjük töltse ki a fentebbi űrlapot. Az űrlap beérkezése után 1-2 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a pontos árajánlathoz.